Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Dolj. Întâlnire avocați stagiari – potențiali îndrumători
12.09.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Miercuri, 11 septembrie 2019, Baroul Dolj a informat că vineri, 20 septembrie 2019, ora 12.00, se va organiza la sediul baroului o întâlnire la care urmează să participe avocații stagiari și potențialii îndrumători, potrivit unui comunicat.

Întâlnirea va avea loc având în vedere că un număr mare de avocaţi stagiari, primiţi în profesie prin Examenul de admitere din sesiunea august 2019, au solicitat sprijinul conducerii baroului pentru a-şi găsi avocat îndrumător în vederea înscrierii pe Tabloul avocaţilor stagiari cu drept de exercitare a profesiei şi începerii stagiului profesional.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate