« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

CSM implementează proiectul „Formarea profesională și consolidarea capacității la nivelul sistemului judiciar”
12.09.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 11 septembrie 2019, Baroul Timiș a dat publicității următorul comunicat transmis de Tribunalul Timiș:

„Consiliul Superior al Magistraturii, în calitate de Promotor de proiect, în parteneriat cu Institutul Național al Magistraturii, Şcoala Naţională de Grefieri şi Administrația Instanțelor din Norvegia, implementează proiectul predefinit „Formarea profesională și consolidarea capacității la nivelul sistemului judiciar”, finanțat prin Programul „Justiție”, finanţat în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian (MFN) 2014-2021.

Obiectivul general al proiectului constă în consolidarea sistemului judiciar prin îmbunătățirea eficienței acestuia, precum și dezvoltarea conceptului de cultură juridică europeană la nivelul sistemului judiciar din România.

În cadrul proiectului se vor organiza peste 130 de activități de formare profesională, în domenii precum achiziții publice, reguli procedurale aplicabile litigiilor administrative, procedura fiscală – executarea silită fiscală, formarea practică a personalului auxiliar, jurisprudența Curții Europene a Drepturilor Omului, executarea pedepselor și a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal, cooperare judiciară în materie civilă și penală, tehnici de audiere a minorilor și îmbunătățirea accesului la justiţie pentru grupurile vulnerabile, cu accent pe populația romă.

Vă informăm că în cadrul acestui proiect, INM a lansat, pe pagina sa de internet, următoarele proceduri de selecție experți:
a) anunț de selecție a 10 experți specializați în domeniul tehnicilor de audiere a minorilor, cu accent pe specificul populației de etnie romă
b) anunț de selecție a 10 experți specializați în domeniul achizițiilor publiceâ
c) anunț de selecție a 6 experți specializați în domeniul cooperării internaționale în materie penală â
d) anunț de selecție a 8 experți specializați în domeniul formării judecătorilor delegați la penitenciare și a judecătorilor care soluționează măsurile medicale privative de libertate, cu accent pe aspecte specifice populației de etnie romă
e) anunț de selecție a 10 experți specializați în domeniul Procedură fiscală – în mod special, executare silită fiscală și TVA
f) anunț de selecție a 6 experți specializați în domeniul Regulile procedurale aplicabile în litigiile de contencios administrativ
g) anunț de selecție a 10 experți specializați în domeniul Jurisprudenței Curții Europene a Drepturilor Omului (aspecte civile și aspecte penale)
h) anunț de selecție a 6 experți specializați în domeniul cooperării internaționale în materie civilă 

Termenul de depunere a candidaturilor pentru aceste proceduri a fost prelungit până la data de 16 septembrie 2019.”

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.