Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Primele licee unde se predă educația juridică ca materie opțională
15.09.2019 | Lucian CHECHERIŢĂ

JURIDICE - In Law We Trust
Lucian Checheriță

Lucian Checheriță

Vă anunțăm cu bucurie că începând cu anul școlar 2019-2020, la Colegiul Național Pedagogic „Carmen Sylva” din Timișoara se va preda educația juridică, ca materie opțională, de către doamna profesor Codruța Obarsie, la elevii de clasa a XI-a. Mulțumim conducerii Colegiului! Succes doamnei profesor!

Tot începând din acest an școlar, la Câmpia Turzii, doamna profesor Gabriela Prodan predă disciplina opțională educație juridică pentru elevii dintr-o clasă a XI-a și o clasă a XII-a de la Liceul Teoretic „Pavel Dan”. Îi urăm mult succes!

Și încă o veste bună în prima săptămână de școală: doamna profesor Mihaela-Nina Munteanu va preda disciplina opțională educație juridică pentru elevii din trei clase de a XI-a la Colegiul Național „Spiru Haret” din Tecuci, jud. Galați. Precizăm că doamna profesor a participat la școala de vară „Proful de juridică” organizată în luna iulie la Turda de către asociația VeDem Just pentru cadrele didactice care vor preda această materie. Îi mulțumim și îi urăm mult succes!

În săptămâna următoare vom avea relatări și despre alte licee din țară.

Toți elevii acestor clase vor primi din partea asociației VeDem Just câte un Ghid practic de educație juridică conceput special pentru ei. Ghidul este deja disponibil pe site-ul www.educatiejuridica.ro și va beneficia de actualizare în funcție de legislația existentă la data de 1 octombrie 2019. Pentru printarea materialului avem nevoie de susținerea voastră, astfel că vă invităm să accesați https://vedemjust.ro/p/donatii, sau www.educatiejuridica.ro butonul galben, sau https://www.patreon.com/EDUIURIS.

Consilier juridic Lucian Checheriță
Președinte VeDemJust


PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.