Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

S-a înființat primul club de educație juridică al elevilor din România
15.09.2019 | JURIDICE.ro

Astăzi a avut loc deschiderea oficială a activităților desfășurate de primul club de educație juridică din România, ROL-Rule Of Law, organizat de asociația VeDem Just Botoșani.

Activitatea s-a desfășurat în incinta Colegiului Național „A. T. Laurian” Botoșani și au participat Mihaela Ungureanu, președintele Tribunalului Botosani, executorul judecătoresc Sînziana Secrieru, avocatul Alina Conțac, notarul Oana Ilașcu și Vlad Axinciuc, șeful Centrului Antidrog Botoșani. Discuția a fost moderată de Anca Colescu, coordonatoarea asociației.

S-au abordat mai multe subiecte legate de drepturi, lege și justiție care au fost urmărite si dezbătute cu interes de cei aproximativ o sută de tineri prezenți la activitate. O mare parte din aceștia s-au înscris în club, care își propune să organizeze întâlniri săptămânale cu elevi și profesioniști ai dreptului. În încheiere, participanții au primit manuale de educație juridică editate de asociația VeDemJust.

VeDemJust Botoșani este o sucursală localăa a asociației Voci pentru Democrație și Justiție. Membrii săi sunt elevi care au participat la tabăra „Legal Academy” de la Suceava, organizată de VeDem Just în luna august a acestui an, respectiv voluntari ai acestei asociații. Componenta actuala este: Maria Magdalena Dascălu, Nadia Străchinariu, Adelina Maria Buliga, Mălina Șalariu, Alice Colescu, Iasmina Maria Colescu.

 


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.