Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Timiș. Sumele încasate la Conferința cu tema „Specialiști de referință despre probleme actuale în Codurile României”
16.09.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 16 septembrie 2019, Baroul Timiș a informat că la conferința cu tema „Specialiști de referință despre probleme actuale în Codurile României, ediția a II-a”, organizată sâmbătă, 14 septembrie 2019, de Baroul Timiș și Uniunea Națională a Barourilor din România, în colaborare cu Editura Universul Juridic, s-a încasat în total suma de 24.100 lei, potrivit unui comunicat semnat de av. dr. Sergiu Stănilă, Decan.

Astfel:
– 17.800 lei din taxa de înscriere la conferință;
– 800 lei donații, fără nominalizarea beneficiarului, din partea unor colegi avocați și judecători din cadrul Judecătoriei Timișoara;
– 700 lei donație pentru Alexandru Marcu;
– 4.800 lei donație pentru Andrada Raluca Ecsedi din partea SCA JERCAN GHEORGHE VLAD ȘI ASOCIAȚII.

Suma de 17.800 lei obținută din taxa de înscriere la conferință se va împărți în părți egale, câte 8.900 lei pentru Alexandru Marcu și Andrada Raluca Ecsedi. Suma de 800 lei reprezentând donații, fără nominalizarea beneficiarului, se va împărți în părți egale, câte 400 lei pentru Alexandru Marcu și Andrada Raluca Ecsedi. Suma de 700 lei, reprezentând donație pentru Alexandru Marcu, se transferă av. Alexandru Marcu. Suma de 4.800 lei, reprezentând donație pentru Andrada Raluca Ecsedi, se transferă av. Andrada Raluca Ecsedi.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.