Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Invitație la conferința „Rolul avocatului în asigurarea accesului cetățenilor la justiție, cu accent pe accesul categoriilor vulnerabile la justiție”
17.09.2019 | JURIDICE.ro

Luni, 16 septembrie 2019, Baroul București a invitat avocații interesați să se înscrie la conferința cu tema „Rolul avocatului în asigurarea accesului cetățenilor la justiție, cu accent pe accesul categoriilor vulnerabile la justiție” în cadrul Proiectului “Program de educație și asistență juridică pentru îmbunătătirea accesului cetățenilor la justiție – JUST ACCESS”, potrivit unui comunicat.

Conferința va avea loc în data de 27 septembrie 2019, la Hotelul RIN GRAND HOTEL din București. Participarea este gratuită.

:: Formular de înscriere


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.