Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

CSM. Selecție experți în cadrul proiectului ”Formarea profesională și consolidarea capacității la nivelul sistemului judiciar”
17.09.2019 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 17 septembrie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității următoarele anunțuri de selecție a experților în cadrul proiectului ”Formarea profesională și consolidarea capacității la nivelul sistemului judiciar” finanţat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2014-2021:
– experți specializați în domeniul achizitiilor publice (anunțul)
– experți specializați în domeniul regulilor procedurale aplicabile în litigiile de contencios administrativ (anunțul)
– experți specializați în domeniul procedurii fiscale (anunțul)
– experți specializați în domeniul cooperării judiciare în materie civilă (anunțul)
– experți specializați în domeniul cooperării judiciare în materie penală (anunțul)
– experți specializați în domeniul jurisprudenței CEDO și drepturilor fundamentale (anunțul)
– experți specializați în domeniul formării judecătorilor delegați la penitenciare și a judecătorilor care soluționează măsurile medicale privative de libertate, cu accent pe aspecte specifice populației de etnie romă (anunțul)
– experți specializați în domeniul tehnicilor de audiere a minorilor (anunțul)
– experți specializați în domeniile managementului activității grefierului de ședință la început de carieră și managementului activității grefierului după ședința de judecată (anunțul).

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti