Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

ARIR și IR Society încheie un parteneriat pentru a oferi certificare internațională pentru profesioniștii din Relația cu Investitorii
18.09.2019 | JURIDICE.ro

Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) și Societatea pentru Relația cu Investitorii din UK (The UK Investor Relations Society / IR Society) sunt încântate să anunțe o colaborare exclusivă. Profesioniștii din domeniul relației cu investitorii din România au acum acces la cursurile IR Society și vor obține un Certificat în Relația cu Investitorii (Certificate in Investor Relations – CIR) de la un furnizor global de renume. CIR este o calificare recunoscută la nivel internațional pentru profesioniștii din domeniul relației cu investitorii (RI) și oferă resursele necesare pentru implementarea celor mai bune practici în domeniu.

Daniela Șerban, ARIR

Daniela Șerban, Președinte ARIR„Misiunea ARIR este de a oferi membrilor noștri o platformă pentru dezvoltarea profesioniștilor din domeniul relației cu investitorii. IR Society ne-a ghidat în procesul de înființare a Asociației pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România și cu această nouă colaborare adăugăm un pilon esențial în implementarea celor mai bune practici în România. Suntem entuziaști să facilităm accesul profesioniștilor din piața de capital din România la o certificare recunoscută internațional.”

Gary Davies, UK IR Society

Gary Davies, CEO IR Society: „Suntem încântați să colaborăm cu Daniela Șerban și echipa ARIR pentru a oferi cursuri de dezvoltare profesională și programul nostru de certificare. Lansat în urmă cu mai mult de 10 ani, CIR a devenit referință pentru profesia de IR, este recunoscut în Marea Britanie și în alte piețe internaționale ca cea mai bun modalitate de a demonstra competența în domeniul relațiilor cu investitorii. Avem deja colaborări cu asociații din Orientul Mijlociu, Asia, Europa și America Latină și suntem încântați să putem oferi programul pentru membrii ARIR.”

Profesioniștii interesați sunt invitați să se înscrie la program care cuprinde un curs pentru studiu individual și un examen în București. Subiectele abordate în cadrul cursului se referă la Principii în Relațiile cu Investitorii, Piețe financiare, Companii și Reglementare, Cadrul de reglementare, Principii de evaluare contabilă și investiții, Relații cu investitorii eficiente – în practică, asigurând o înțelegere vastă a elementelor cheie ale acestui domeniu și ale piețelor financiare, precum și captarea elementelor esențiale privind cele mai bune practici de pe piețele internaționale.

***

Despre Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR):

ARIR este o organizație non-guvernamentală și non-profit care a fost înființată pentru a oferi emitenților actuali și potențiali o platformă pentru dezvoltarea profesioniștilor în relația cu investitorii (IR) și pentru a contribui la implementarea celor mai bune practici în comunicarea cu investitorii și în guvernanța corporativă. A fost înființată în Noiembrie 2018 și are ca membri companii listate, companii cu potențial de a deveni companii listate, administratori de fonduri, profesioniști în relația cu investitorii, precum și consultanți. Membrii fondatori sunt Bursa de Valori București, ALRO, Electromagnetica, Franklin Templeton Management – suc. București, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Teraplast, Transelectrica, Daniela Șerban, Cosmin Răduță și Tony Romani, în timp ce Electrica, OMV Petrom și Antibiotice s-au alăturat ca Membri Asociați și INNOVA Project Consulting ca Membru Afiliat.

Urmăriti-ne pe LinkedIn, Facebook și Instagram

Despre Investor Relations Society:

The Investor Relations Society (IR Society) este o organizație construită pe bază de afiliere ca membru, care există pentru a promova cele mai bune practici în relațiile cu investitorii în Marea Britanie și nu numai. Este condusă de profesioniști din relația cu investitorii pentru profesioniștii din relația cu investitorii.

Înființată în 1980, misiunea IR Society este de a promova cele mai bune practici în relațiile cu investitorii; de a sprijini dezvoltarea profesională a membrilor săi; de a reprezenta punctele lor de vedere către organismele de reglementare, comunitatea de investitori și guvern; și de a acționa ca un forum pentru emitenți și comunitatea de investitorii.

IR Society are peste 850 de membri din Marea Britanie, Europa și nu numai, inclusiv reprezentanți din majoritatea companiilor din FTSE 100, din un număr mare de companii din FTSE 250 și din un număr de companii AIM și companii mai mici, precum și consilieri din relația cu investitorii și furnizori de servicii. Pentru mai multe informații, vizitați www.irsociety.org.uk sau conectați-vă cu noi pe Twitter (@IRSocietyUK) sau pe LinkedIn.

:: English version


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.