Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

CEE Attorneys/BOANȚĂ, GÎDEI și ASOCIAȚII alături de Bunnyshell în finanțarea primită de la Early Game Ventures
18.09.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Bunnyshell, startup românesc ce dezvoltă tehnologii pentru managementul infrastructurii în cloud, a ales firma de avocatură CEE Attorneys/BOANȚĂ GÎDEI ȘI ASOCIAȚII pentru a-i asista în proiectul prin care au primit o finanțare de 750.000 euro din partea fondului de investiții Early Game Ventures și a unui business angel.

Întregul proiect s-a desfășurat pe durata câtorva luni, clientul apreciind atât competențele echipei de avocați, cât și flexibilitatea și capacitatea de a livra rapid soluții valoroase, agilitatea fiind o condiție sine qua non pentru gestionarea proiectelor din zona hi-tech.

La capitolul start-up-uri în tehnologie, România este de câțiva ani pe harta unor investitori cu potențial din întreaga lume, Bunnyshell fiind dintre cele mai inovatoare companii de pe piața de profil, creatori ai unei tehnologii disruptive cu impact major asupra accesibilității cloud-ului pentru utilizatori. Ne bucură că au avut încredere în experiența și know-how-ul nostru specific în acest domeniu și, prin prisma expunerii acumulate în ultimii ani, suntem optimiști cu privire la potențialul enorm de dezvoltare și evoluție al acestor business-uri atât în București, cât și în marile hub-uri de tehnologie din țară”, consideră Sergiu Gîdei, unul dintre fondatorii CEE Attorneys/BOANȚĂ GÎDEI ȘI ASOCIAȚII și coordonatorul proiectului, în care a mai fost implicată Elena Sopotean, avocat asociat.

CEE Attorneys/BOANȚĂ GÎDEI ȘI ASOCIAȚII a gestionat în ultimii doi ani proiecte din zona start-up-uri și hi-tech inovatoare și având scalabilitate globală, evaluate la zeci de milioane de euro. Printre acestea, cele mai importante au vizat:
– Asistența acordată fondatorilor brand-ului 7Card (lider în domeniul agregării de servicii de wellness și sport) în legătură-cu vânzarea business-ului către grupul francez Sodexo.
– Asistența acordată Grupului Xpediator (grup integrat de logistică, transporturi și tehnologie, listat la bursa din Londra) in legatură cu structurarea francizei diviziei de tehnologie eshopwedrop.com , precum și consiliere în legătură cu expansiunea globală a francizei in Europa, Asia și SUA.
– Asistență acordată V7 Capital (studio de start-up-uri) în legătură cu investițiile în start-up-urile Confidas, Wineful, Pluria.
– Asistența oferită fondului Sparking Capital (jucător specializat în investiții în start-up-uri în perioada timpurie) cu privire la investițiile în start-upurile Evertoys și Techinfluence.
– Asistență acordată unui important jucător în domeniul blockchain în legătură cu obținerea unei investiții semnificative din partea unui important fond de investiții din Asia.

***

Despre CEE Attorneys/BOANȚĂ GÎDEI ȘI ASOCIAȚII:

CEE Attorneys/BOANȚĂ GÎDEI ȘI ASOCIAȚII este o societate de avocați cu expertiză și practică diversificată care oferă asistență juridică în toate domeniile dreptului afacerilor, cu precădere în litigii comerciale, trazacții imobiliare, drept corporatist/M&A, drept bancar și finanțări, IT/tehnologie. CEE Attorneys/BOANȚĂ GÎDEI ȘI ASOCIAȚII se distinge pe piața avocaturii din România drept unul dintre furnizorii de servicii avocațiale cu experiență în tranzacții din domeniul tehnologiei, cu acces la cele mai bune practici internaționale ale avocaturii de afaceri și posibilitatea reală de a implementa tranzacții internaționale datorită unei echipe locale solide. Echipa de avocați  este apreciată de clienți pentru calitatea și flexibilitatea serviciilor oferite, soluțiile pragmatice și practica  semnificativă atât în marile societăți de avocatură, cât și în firme de consultanță din categoria „Big4”.

Din 2016, Boanță, Gîdei și Asociații este parte integrantă a CEE Attorneys, firmă internațională de avocatură cu peste 100 avocați în opt jurisdicții din Europa Centrală și birouri asociate în Germania și în trei jurisdicții din Asia (Japonia, China, India).

Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.