Secţiuni » Jurisprudenţă
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţă curentă ÎCCJ / Dezlegarea unor chestiuni de drept / Recurs în interesul legii
Curţi de apelTribunaleJudecătorii
Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO)
CărţiProfesionişti
Print Friendly, PDF & Email

Întrevedere Ministrul Justiției – Delegație a Curții Europene a Drepturilor Omului
20.09.2019 | JURIDICE.ro

Joi, 19 septembrie 2019, Ana Birchal, Ministrul Justiției, a avut o întrevedere cu o delegație a Curții Europene a Drepturilor Omului (CEDO) condusă de Linos Alexandre Sicillianos, președintele Curții. Din delegație au făcut parte judecătorul român la CEDO, prof. univ. dr. Iulia Motoc, agentul guvernamental al României la CEDO, Simona Maya Teodoroiu, și grefierul șef adjunct, Andrea Tamietti, potrivit unui comunicat.

Principalele teme de discuție au vizat aspectele referitoare la ”Cauza Rezmiveș și alții împotriva României”, cât și măsurile care se impun pentru a evita condamnarea statului român la penalități financiare importante.

Ministrul român al justiției a subliniat că România își dorește o cooperare strânsă cu CEDO, ținând cont de numărul mare de dosare care vizează țara noastră, aflate pe rolul Curții.


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.