Secţiuni » Notari publici
Notari publici

UNNPR. Aniversare a 5 ani de activitate notarială în Serbia


20 septembrie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

În perioada 13-15 septembrie 2019 a avut loc, la Belgrad, marcarea festivă a celei de a cincea aniversări de la înființarea notariatului sârb, potrivit unui comunicat.

Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat curs invitației de a participa la eveniment. Notariatul român a fost reprezentat de notarul public Eduard Lambert, membru în Biroul Executiv al Consiliului Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România și Președinte al Camerei Notarilor Publici Timișoara, însoțit de notarul public Eusebiu Octav Dănilă, reprezentantul Camerei Notarilor Publici Timișoara în Consiliul Uniunii.

Eduard Lambert: „[…] avem o experiență de aproape un sfert de secol de notariat public modern, suntem de 12 ani membri ai Consiliului Notariatelor din Uniunea Europeană și de 22 de ani membri ai Uniunii Internaționale a Notariatului (UINL). Sunt decenii de evoluție și conectare a profesiei notariale în plan național și internațional din care noi am învățat lecții importante. Vi le împărtășim cu prietenie, stimați colegi, în dorința de a vă ajuta să scurtați rutele ocolitoare pe care noi am luat-o, uneori, în pionieratul nostru către un notariat european modern, adaptat cerințelor secolului XXI.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică