Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

Law Society încheie un parteneriat cu USCOV | Attorneys at law
20.09.2019 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Law Society a încheiat un parteneriat cu USCOV | Attorneys at law având ca obiectiv promovarea printre studenții la Drept a unor valori ce țin atât de educație, cât și de socializare.

Educație, pentru că studenții la Drept asimilează cultura ce s-a dezvoltat în timp în jurul prestigiului și reputației profesiilor juridice încă dinainte de a accede într-o societate de elită, socializare, pentru că acest lucru se întâmplă prin crearea unei legături între studenți, precum și între aceștia și profesioniștii din mediul juridic.

De aceea, deși evenimentele Law Society au plecat cu un target asupra studenților, ne-am bucura să capete încredere și interes pentru membrii tuturor profesiilor juridice, care sunt invitați să participe încă de la următorul eveniment, împreună cu reprezentanți din media axată pe zona juridică sau profesori universitari, oricare dintre ei putând fi considerați modele pentru studenții la Drept.

Silvia Uscov, Managing Partner USCOV | Attorneys at law, a descoperit că, în era digitalizării și platformelor social media, poate comunica și dezvolta content educațional bazat pe experiența profesională pentru studenții la Drept printr-o secțiune de Mentoring pe Instagram.

Astfel, pe lângă răspunsuri scurte la întrebările cu conținut juridic, oferă îndrumare profesională, precum și mentorat în privința eticii, capacității de analiză sau logicii juridice atât pentru studenți, cât și pentru profesioniștii aflați la începutul carierei lor.

Law Society s-a regăsit, astfel, în viziunea promovată de USCOV | Attorneys at law și a decis că un parteneriat între cele două structuri ar fi în beneficiul viitorilor membri ai comunității juridice și al societății în general.

Următorul eveniment organizat de Law Society va avea loc la BOA în data de 3 octombrie 2019.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti