Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Law Society încheie un parteneriat cu USCOV | Attorneys at law
20.09.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Law Society a încheiat un parteneriat cu USCOV | Attorneys at law având ca obiectiv promovarea printre studenții la Drept a unor valori ce țin atât de educație, cât și de socializare.

Educație, pentru că studenții la Drept asimilează cultura ce s-a dezvoltat în timp în jurul prestigiului și reputației profesiilor juridice încă dinainte de a accede într-o societate de elită, socializare, pentru că acest lucru se întâmplă prin crearea unei legături între studenți, precum și între aceștia și profesioniștii din mediul juridic.

De aceea, deși evenimentele Law Society au plecat cu un target asupra studenților, ne-am bucura să capete încredere și interes pentru membrii tuturor profesiilor juridice, care sunt invitați să participe încă de la următorul eveniment, împreună cu reprezentanți din media axată pe zona juridică sau profesori universitari, oricare dintre ei putând fi considerați modele pentru studenții la Drept.

Silvia Uscov, Managing Partner USCOV | Attorneys at law, a descoperit că, în era digitalizării și platformelor social media, poate comunica și dezvolta content educațional bazat pe experiența profesională pentru studenții la Drept printr-o secțiune de Mentoring pe Instagram.

Astfel, pe lângă răspunsuri scurte la întrebările cu conținut juridic, oferă îndrumare profesională, precum și mentorat în privința eticii, capacității de analiză sau logicii juridice atât pentru studenți, cât și pentru profesioniștii aflați la începutul carierei lor.

Law Society s-a regăsit, astfel, în viziunea promovată de USCOV | Attorneys at law și a decis că un parteneriat între cele două structuri ar fi în beneficiul viitorilor membri ai comunității juridice și al societății în general.

Următorul eveniment organizat de Law Society va avea loc la BOA în data de 3 octombrie 2019.

Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.