Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Diploma in English Law & Practical Legal Skills la Universitatea din București, Facultatea de Drept. UPDATE: Primul curs în data de 16 noiembrie
06.11.2019 | Mihaela MAZILU-BABEL

Mihaela Mazilu-Babel

Mihaela Mazilu-Babel

06 noiembrie 2019: În data de 16 noiembrie va avea loc la Universitatea din București primul curs din seria organizată de British Law Center în cadrul programului Diploma in English Law and Practical Legal Skills.

Organizatorul a comunicat faptul că mai sunt locuri disponibile, iar pentru detalii cu privire la acest eveniment, click aici.

***

23 septembrie 2019:
Persoana care se ocupă de promovarea acestui curs, Steve Terrett, m-a contactat și m-a rugat să comunic cititorilor JURIDICE.ro următoarea ofertă educațională:

„Diploma în drept englez și competențe juridice practice oferită de British Law Center este o diplomă de un an organizată de o instituție de caritate educațională (Juris Angliae Scientia – JAS) cu sediul la Universitatea din Cambridge, Facultatea de Drept. Membrii săi includ Lordul Carnwath,Curtea Supremă a Regatului Unit și alți membri distinși ai sistemului judiciar și ai mediului academic. Comitetul academic JAS este prezidat de profesorul Richard Fentiman de la Facultatea de Drept, Universitatea Cambridge.

Participanții la curs studiază problemele de bază ale dreptului englez (inclusiv dreptul contractual, torts și trusturi) și construiesc un portofoliu de abilități juridice practice (inclusiv gestionarea cazurilor, redactarea juridică, redactarea contractului, pledarea și altele).

Diploma este predată la Universitatea din București în timpul a 8 vizite de predare, fiecare dintre acestea durează între 4-6 ore (fără a include activități suplimentare, voluntare). Materialele de curs sunt pregătite de experți în domeniile lor, aici inclusiv personalul academic de la Universitatea Cambridge și alte universități de top din Marea Britanie. Materialele de curs sunt, de asemenea, disponibile în orice moment pe o pagină web dedicată cursului. Toate predările se desfășoară în limba engleză într-o manieră foarte practică și interactivă.

Diploma se adresează studenților la drept, avocaților și tuturor celor care doresc să își îmbunătățească limba engleză și terminologia juridică specifică.

Diploma este bine recunoscută printre angajatorii din domeniu și în instituțiile de învățământ din Europa și nu numai. Absolvenții BLC au continuat să exceleze într-o mare varietate de moduri profesionale, printre altele, lucrând în mari societăți de avocatură internaționale și într-o varietate de instituții juridice, aici inclusiv Curtea de Justiție a Uniunii Europene.

Diploma este un curs oferit contra cost. Pentru a afla mai multe despre Diplomă sau pentru a aplica, vizitați site-ul nostru aici, iar pentru broșura cursului, a se vedea aici.

Pentru a ne contacta cu întrebări, vă rugăm să ne dați mesaje la următorul e-mail: s.terrett@britishlawcentre.co.uk

dr. Mihaela Mazilu-Babel


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.