Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Ziua Baroului București
21.09.2022 | Andra-Maria ȚAȚĂRĂ

Secţiuni: Content, Legal Days, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust
Andra-Maria Țațără

Andra-Maria Țațără

2022: Ziua Baroului București este marcată, anual, la data de 21 septembrie.

Baroul București celebrează 191 de ani de avocatura bucureșteană sâmbătă, 24 septembrie, începând cu ora 19,00, la Clubul Diplomatic.

Recepția se va desfășura în aer liber, pe peluza clubului, în acordurile latino ale trupei Havana Club Orchestra, urmate de concertul Antoniei.

Momentele artistice vor fi însoțite de o inedită prezentare de modă, participanții putând admira colecțiile atent selectate de Bitolia Gallery, Sarto si Viggo.

Seara nu se va încheia fără o tombolă la care vor participa toți invitații, cu premii și surprize oferite de partenerii evenimentului.

Pentru acces, consultați link.

Pentru facilitarea accesului la locație, participanții sunt rugați să aibă asupra lor legitimația de avocat și dovada plății.

Recomandăm ca accesul însoțitorilor neavocați să se realizeze simultan/în prezența avocatului care a făcut invitația.

Dress code: tinuta cocktail  – garden party. 

***

Baroul București și Filiala București-Ilfov a Casei de Asigurări a Avocaților au plăcerea să invite avocații la manifestările ocazionate de Aniversarea a 191 de ani de avocatură în București, care se vor desfășura în 24 septembrie 2022, la Clubul Diplomatic, Sos. Bucuresti – Ploiesti nr. 2B, Sector 1.

PROGRAM

     I.  Masă rotundă cu tema Evoluția avocaturii în București și în lume în 2022

9.00 – 9.30 – Înregistrarea participanților

9.30 – 11.00 – Prima parte a lucrărilor mesei rotunde

11.00 – 11.30 – Coffee break

11.30 – 13.00  – A doua parte a lucrărilor mesei rotunde

 

 II.      Recepție – cocktail și muzică live 

19.00 – 20.00 – Primirea invitaților

20.00 – 21.00 – Recital HAVANA CLUB ORCHESTRA

21.00- 22.00 – Prezentare de moda: Sarto, Bitolia Galery, Viggo

22.00 – 22.40 – Recital ANTONIA

Accesul la recepție se va realiza cu verificarea achitării prealabile a taxei de participare.

***

Baroul București anunță organizarea unor evenimente sportive care, alături de Cupa Baroului la Fotbal, ce a avut loc în 10 septembrie, la Sud Arena, alcătuiesc triada de competiții sportive cu care avocații bucureșteni se întâlnesc în fiecare toamna, respectiv:

– CUPA BAROULUI BUCURESTI LA TENIS DE MASA – 17.09.2022, începând cu ora 9.00, la Ping Pong Academy – Str. Hategana nr. 17 si

– CUPA BAROULUI BUCURESTI LA SAH – 21.09.2022, începand cu ora 15.00, în Sala de Festivitati a Baroului Bucuresti „Flavius Teodosiu“

Avocații doritori sunt invitați să se înscrie la adresa de email evenimente@baroul-bucurești.ro.

 

Pentru mai multe informații, vizualizați pagina web a Baroului București.

Andra-Maria Țațără
Studentă – Facultatea de Drept a Universității Titu Maiorescu din București

***

Adelina Dobre

Adelina Dobre

2021: Ziua Baroului București este marcată, anual, la data de 21 septembrie.

Cu ocazia Zilelor Baroului București: împlinirea a 190 de ani de avocatură în București, Decanul Baroului București, Avocat Ion Dragne, a transmis următorul mesaj:

Consiliul Baroului București invită comunitatea profesională a avocaților să sărbătorească în acest an Împlinirea a 190 de ani de avocatură în București, în cadrul Zilelor Baroului Bucuresti, prin organizarea unor manifestări profesionale tradiționale, în a doua parte a lunii septembrie.

Având în vedere creșterea numărului de cazuri de persoane infectate cu coronavirus la nivel național, apariția unor noi forme mult mai grave ale virusului, precum și situația preconizată de autoritățile din sistemul sanitar pentru lunile următoare, manifestările artistice programate pentru 25 septembrie 2021, la Palatul Parlamentului, nu vor mai avea loc, protejarea sănătății avocaților, angajaților și a familiilor lor fiind prioritară.

De aceea, avocații sunt invitați să participe online, prin intermediul platformei Zoom, la conferința științifică ce va avea loc cu ocazia Zilelor Baroului București. Data, ora și link-ul de conectare vor fi anunțate în timp util.

Manifestările sportive organizate cu această ocazie, respectiv Cupele Baroului București la fotbal, tenis de masă și șah, se vor desfășura, sub rezerva condițiilor sanitare și reglementărilor specifice ce ar putea să fie în vigoare la datele competițiilor, care vor fi aduse la cunoștința membrilor Baroului București în timp util.

Adelina Dobre, Facultatea de Drept – Universitatea din București

***

Cristian Jura

Cristian Jura

Adelina Dobre

Adelina Dobre

2020: Ziua Baroului București este marcată, anual, la data de 21 septembrie.

Prof. univ. dr. Cristian Jura
Adelina Dobre, Facultatea de Drept – Universitatea din București

***

Cristian Jura

Cristian Jura

Alina Gaja

2019:Ziua Baroului Bucuresti este marcată, anual, la data de 21 septembrie. 

În 2019, evenimentul dedicat Aniversarii a 188 de ani de avocatura bucuresteana include urmatoarele activitati:
– Intalnirea seniorilor – joi, 19.09.2019, Restaurantul Caru’ cu Bere, eveniment la care sunt invitati 70 de avocati pensionari, organizat in scopul de a onora indelungata si meritoria lor activitate in profesia de avocat in Bucuresti;
– Conferinta cu tema „Impactul noilor tehnologii asupra profesiei de avocat“, ce va avea loc la Palatul Parlamentului in 21.09.2019, orele 9.00-13.00, la care vor participa avocati din Baroul Bucuresti, precum si invitati din alte barouri si din strainatate. Lectorii vor fi avocati din Baroul Bucuresti specializati in materia care face obiectul conferintei. Tinand cont de interesul crescut al avocatilor pentru participarea la Conferinta, Baroul Bucuresti a facut demersuri pentru obtinerea unui spatiu adecvat in Palatul Parlamentului, pentru buna desfasurare a evenimentului. Accesul participantilor se va realiza prin Intrarea C1, în baza legitimației/cardului de avocat, cu respectarea regulilor de acces in Palatul Parlamentului.
– Cocktail oferit membrilor Baroului Bucuresti in Palatul Parlamentului, Salonul de Receptii, cu participarea formatiei Bere Gratis, urmata de DJ, in data de 21.09.2019, orele 18.00-23.00.

Prof. univ. dr. Cristian Jura
Alina Gaja

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti