JURIDICE SELECTED
 
Print Friendly, PDF & Email

Dr. Paula Pantea se alătură echipei de avocați litiganți din cadrul PANTEA, ȘIMON și ASOCIAȚII
01.10.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

”PANTEA, ȘIMON și ASOCIAȚII” S.P.R.L., anunță faptul că începând cu data de 1 septembrie 2019 doamna Paula C. Pantea, doctor în drept, s-a alăturat echipei noastre de avocați litiganți.

Doamna avocat, care va coordona sectorul de consultanță din cadrul echipei noastre, este un nume cunoscut în lumea juridică, fiind magistrat de carieră, fost judecător al Înaltei Curți de Casație și Justiție pentru o perioadă de 15 ani, anterioară înscrierii în Baroul București, cu o vastă și valoroasă experiență profesională în special în domeniul dreptului civil, dreptului procesual civil, dreptului familiei și cel administrativ.

Oferind posibilitatea abordării problemelor de drept semnalate de către clienți și din perspectiva exigențelor judecătorului, colaborarea cu doamna avocat doctor în drept va fi de un real folos echipei noastre, în construirea unor apărări eficiente și respectiv a asistării ori reprezentării la un înalt grad de profesionalism a clienților ce se vor adresa societății noastre de avocați.

Echipa de avocați litiganți PANTEA, ȘIMON și ASOCIAȚII oferă servicii ultra-personalizate de instrumentare a litigiilor, prin asistență și reprezentare în dosare complexe din domenii precum real-estate, construcții, achiziții publice, insolvență și faliment, impozite și fiscalitate, transporturi, concurență, dreptul muncii.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate