Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Dr. Paula Pantea se alătură echipei de avocați litiganți din cadrul PANTEA, ȘIMON și ASOCIAȚII
01.10.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

”PANTEA, ȘIMON și ASOCIAȚII” S.P.R.L., anunță faptul că începând cu data de 1 septembrie 2019 doamna Paula C. Pantea, doctor în drept, s-a alăturat echipei noastre de avocați litiganți.

Doamna avocat, care va coordona sectorul de consultanță din cadrul echipei noastre, este un nume cunoscut în lumea juridică, fiind magistrat de carieră, fost judecător al Înaltei Curți de Casație și Justiție pentru o perioadă de 15 ani, anterioară înscrierii în Baroul București, cu o vastă și valoroasă experiență profesională în special în domeniul dreptului civil, dreptului procesual civil, dreptului familiei și cel administrativ.

Oferind posibilitatea abordării problemelor de drept semnalate de către clienți și din perspectiva exigențelor judecătorului, colaborarea cu doamna avocat doctor în drept va fi de un real folos echipei noastre, în construirea unor apărări eficiente și respectiv a asistării ori reprezentării la un înalt grad de profesionalism a clienților ce se vor adresa societății noastre de avocați.

Echipa de avocați litiganți PANTEA, ȘIMON și ASOCIAȚII oferă servicii ultra-personalizate de instrumentare a litigiilor, prin asistență și reprezentare în dosare complexe din domenii precum real-estate, construcții, achiziții publice, insolvență și faliment, impozite și fiscalitate, transporturi, concurență, dreptul muncii.

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.