Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Depunerea jurământului de către notarii publici și executorii judecătorești care au promovat concursul de admitere
27.09.2019 | JURIDICE.ro

Joi, 26 septembrie 2019, la sediul Ministerului Justiției, a avut loc evenimentul de promovare a concursului de admitere în profesia de executor judecătoresc și în profesia de notar public, cu ocazia ceremoniilor de depunere a jurământului, potrivit unui comunicat.

La eveniment au fost prezenți: Ministrul Justiției, Ana Birchall, președintele Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești, Marius Iacob Morari și directorul Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești, Ciprian-Ionuț Ciobanu, precum și Ion Marin, vicepreședintele Uniunii Naționale a Notarilor din România.

Ana Birchall: „Vă asigur că în Ministerul Justiției și în ministrul justiției veți avea mereu un partener. Multă succes în activitatea pe care o veți desfășura, prin faptele dumneavoastră să contribuiți la consolidarea respectului față de actul de justiție. Am mare încredere că veți asigura întotdeauna domnia legii.”


Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.