Secţiuni » Arii de practică » Business » Banking
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti

ȚUCA ZBÂRCEA ȘI ASOCIAȚII a asistat sindicatul de bănci în tranzacția prin care MedLife a semnat un credit de 90 milioane de euro


27 septembrie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Banking, Dreptul sanatatii, SELECTED

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, a semnat o facilitate de credit sindicalizat în valoare totală de 90 milioane de euro care include modificarea și majorarea facilitaților existente cu suma de 24 milioane euro. Banii vor fi investiţi în achiziţii dezvoltarea şi extinderea grupului la nivel național și internațional.

Sindicatul de bănci care semnează noul credit sindicalizat este format din Banca Comercială Română, în calitate de coordonator, aranjor principal, agent de documentatie, agent de facilitate si garanţii şi finanțator, BRD Groupe Société Générale, Banca Transilvania si Raiffeisen Bank, în calitate de aranjori principali şi finanţatori.

Tranzacția a fost asistată de casa de avocatură SCP Scorei și Asociații, prin avocatul Iulia Malis din partea MedLife și de către casa de avocatură ŢUCA ZBÂRCEA ȘI ASOCIAȚII prin avocaţii Mihai Dudoiu, Partener și Sergiu Negreanu, Senior Associate, din partea sindicatului de bănci.

La această majorare se vor putea adăuga alte lichidităţi ale companiei, până la valoarea totală de 30 milioane de euro.

Mihai Marcu, președintele și CEO al MedLife: „Așa cum s-a aprobat la ultima Adunare Generală, creștem liniile de finanțare în vederea dezvoltării și extinderii grupului la nivel național și internațional. Faptul că am reușit să ne îmbunătățim marjele ne permite să creștem sustenabil, asigurând totodată, raportul optim dintre datoria netă și profit. Programul de achiziții este în continuă derulare, în perioada imediat următoare sperăm să finalizăm câteva tranzacții, iar în paralel continuăm și investițiile în proiectele de tip green field, de digitalizare și tehnologizare.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică