« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti
CMS CMK
 

ȚUCA ZBÂRCEA ȘI ASOCIAȚII a asistat sindicatul de bănci în tranzacția prin care MedLife a semnat un credit de 90 milioane de euro
27.09.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, a semnat o facilitate de credit sindicalizat în valoare totală de 90 milioane de euro care include modificarea și majorarea facilitaților existente cu suma de 24 milioane euro. Banii vor fi investiţi în achiziţii dezvoltarea şi extinderea grupului la nivel național și internațional.

Sindicatul de bănci care semnează noul credit sindicalizat este format din Banca Comercială Română, în calitate de coordonator, aranjor principal, agent de documentatie, agent de facilitate si garanţii şi finanțator, BRD Groupe Société Générale, Banca Transilvania si Raiffeisen Bank, în calitate de aranjori principali şi finanţatori.

Tranzacția a fost asistată de casa de avocatură SCP Scorei și Asociații, prin avocatul Iulia Malis din partea MedLife și de către casa de avocatură ŢUCA ZBÂRCEA ȘI ASOCIAȚII prin avocaţii Mihai Dudoiu, Partener și Sergiu Negreanu, Senior Associate, din partea sindicatului de bănci.

La această majorare se vor putea adăuga alte lichidităţi ale companiei, până la valoarea totală de 30 milioane de euro.

Mihai Marcu, președintele și CEO al MedLife: „Așa cum s-a aprobat la ultima Adunare Generală, creștem liniile de finanțare în vederea dezvoltării și extinderii grupului la nivel național și internațional. Faptul că am reușit să ne îmbunătățim marjele ne permite să creștem sustenabil, asigurând totodată, raportul optim dintre datoria netă și profit. Programul de achiziții este în continuă derulare, în perioada imediat următoare sperăm să finalizăm câteva tranzacții, iar în paralel continuăm și investițiile în proiectele de tip green field, de digitalizare și tehnologizare.”

 
Secţiuni: Banking, Dreptul sanatatii, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD