Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Informare ref. plata onorariilor din oficiu
30.09.2019 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

Luni, 30 septembrie 2019, av. dr. Ion Dragne, Decanul Baroului București a informat avocații interesați că au fost alocate, de către Tribunalul  București, fonduri necesare plăţii onorariilor avocaţilor care prestează asistenţă judiciară din oficiu la cererea instanțelor judecătorești și onorariilor curatorilor speciali pentru luna august 2019, potrivit unui comunicat.

Avocaţii îndreptăţiţi la plata onorariilor din oficiu pentru prestarea serviciilor de asistență judiciară în faza de judecată, sunt invitați să se prezinte la Baroul Bucureşti, începând cu data de 30 septembrie 2019, pentru completarea facturii în vederea virării banilor în contul deschis pe cabinet de avocat / persoană fizică autorizată sau pentru programare în vederea efectuării plății la casierie.


Aflaţi mai mult despre , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.