Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul București. Informare ref. plata onorariilor din oficiu
30.09.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 30 septembrie 2019, av. dr. Ion Dragne, Decanul Baroului București a informat avocații interesați că au fost alocate, de către Tribunalul  București, fonduri necesare plăţii onorariilor avocaţilor care prestează asistenţă judiciară din oficiu la cererea instanțelor judecătorești și onorariilor curatorilor speciali pentru luna august 2019, potrivit unui comunicat.

Avocaţii îndreptăţiţi la plata onorariilor din oficiu pentru prestarea serviciilor de asistență judiciară în faza de judecată, sunt invitați să se prezinte la Baroul Bucureşti, începând cu data de 30 septembrie 2019, pentru completarea facturii în vederea virării banilor în contul deschis pe cabinet de avocat / persoană fizică autorizată sau pentru programare în vederea efectuării plății la casierie.

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.