Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Acces informatic la dosarele înregistrate pe rolul Curții de Apel București
01.10.2019 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

Marți, 1 octombrie 2019, Baroul București a informat avocații că, începând cu 1 noiembrie 2019, părțile din cauzele înregistrate pe rolul Curții de Apel București vor putea să aibă acces în formă electronică la dosarele formate, potrivit unui comunicat semnat de av. dr. Ion Dragne, Decan.

În vederea asigurării acestei modalități de studiu a dosarului, avocații părților trebuie să formuleze, în scris sau în format electronic, o cerere în care să indice numele, numărul de telefon mobil și adresa de e-mail, la care să fie atașată împuternicirea avocațială (scanată, în cazul în care cererea se trimite pe e-mail).

După procesarea cererii (în circa 24 de ore), pe telefonul mobil va fi primită o parola, care va fi valabilă timp de 5 minute. Avocații sunt rugați să atașeze, în format pdf, toate înscrisurile pe care le depun la dosarul cauzei, pentru a facilita atașarea acestora la „dosarul electronic”.


Aflaţi mai mult despre , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.