« Flux noutăţi
JURIDICE.ro
JURIDICE

Acord de colaborare Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova – Societatea de Științe Juridice din România
03.10.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova și Societatea de Științe Juridice (al cărei exponent media este JURIDICE.ro și JURIDICE MOLDOVA) au încheiat marți, 1 octombrie 2019, un acord de colaborare referitor la publicarea știrilor, comunicatelor și punctelor de vedere provenind de la Facultatea de Drept, inițierea și desfășurarea unor proiecte științifice comune privind popularizarea informației juridice, organizarea de manifestări științifice și cooperarea în domeniul practicii de specialitate a studenților.

Potrivit acordului semnat de către Decanul Facultății de Drept, dr. hab. prof. univ. Serghei Brînza, toate cadrele didactice vor putea beneficia de avantaje semnificative în ce privește documentarea juridică, după cum urmează:
– o reducere de 50% pentru membership documentare juridică, care asigură acces la transmisiunile live, înregistrările video și transcripturile conferințelor și dezbaterilor juridice.

Acordul reprezintă rezultatul firesc a evoluției relațiilor între Facultatea de Drept și Societatea de Științe Juridice de-a lungul timpului, care a avut un frumos moment simbolic prin semnarea acestuia la data de 1 octombrie 2019, când Facultatea de Drept a celebrat 60 de ani de la înființare, eveniment transmis cu sprijinul JURIDICE MOLDOVA.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.