Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

Acord de colaborare Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova – Societatea de Științe Juridice din România
03.10.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova și Societatea de Științe Juridice (al cărei exponent media este JURIDICE.ro și JURIDICE MOLDOVA) au încheiat marți, 1 octombrie 2019, un acord de colaborare referitor la publicarea știrilor, comunicatelor și punctelor de vedere provenind de la Facultatea de Drept, inițierea și desfășurarea unor proiecte științifice comune privind popularizarea informației juridice, organizarea de manifestări științifice și cooperarea în domeniul practicii de specialitate a studenților.

Potrivit acordului semnat de către Decanul Facultății de Drept, dr. hab. prof. univ. Serghei Brînza, toate cadrele didactice vor putea beneficia de avantaje semnificative în ce privește documentarea juridică, după cum urmează:
– o reducere de 50% pentru membership documentare juridică, care asigură acces la transmisiunile live, înregistrările video și transcripturile conferințelor și dezbaterilor juridice.

Acordul reprezintă rezultatul firesc a evoluției relațiilor între Facultatea de Drept și Societatea de Științe Juridice de-a lungul timpului, care a avut un frumos moment simbolic prin semnarea acestuia la data de 1 octombrie 2019, când Facultatea de Drept a celebrat 60 de ani de la înființare, eveniment transmis cu sprijinul JURIDICE MOLDOVA.

Secţiuni: Comunicare profesională, Selected, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO