Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Informare ref. plata onorariilor pentru asistența judiciară la urmarire penală
03.10.2019 | JURIDICE.ro

Miercuri, 2 octombrie 2019, Baroul București a informat avocații că Parchetul de pe lângă Tribunalul București a virat în contul baroului onorariile aferente serviciilor de asistență judiciară prestate de un număr de 121 de avocați, în cauze în care s-a finalizat urmărirea penală în cursul lunilor martie, aprilie, mai și iunie 2019, potrivit unui comunicat.

Potrivit Protocolului tripartit încheiat la 14 februarie 2019, onorariile pentru serviciile de asistență judiciară și, respectiv, reprezentare în fața instanței de judecată, se stabilesc și se achită la terminarea celor două etape procesuale, prin ordonanța procurorului și, respectiv, prin hotărârea instanței de judecată.

Baroul București apreciază cooperarea instanțelor și unităților de parchet din București în vederea plății cât mai rapide a onorariilor din asistența judiciară și solicită conducerilor instanțelor și parchetelor menținerea și dezvoltarea bunei colaborări, de natură să asigure remunerarea onestă a activității profesionale a avocaților care prestează servicii de asistență judiciară din oficiu.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.