Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Întrevedere Ministrul Justiției – președinții de judecătorii și membrii CSM
04.10.2019 | JURIDICE.ro

Joi, 3 octombrie 2019, Ana Birchall, Ministrul Justiției, a avut o întâlnire de lucru cu președinții de judecătorii și membrii CSM, participanți la dezbaterea de la Sinaia, cu tema Bune practici administrative, potrivit unui comunicat.

Discuțiile au avut în vedere probleme curente din activitatea instanțelor judecătorești, privind politica de personal – judecători, personal auxiliar de specialitate, alte categorii – infrastructura și logistica de la nivelul judecătoriilor, precum și modalități concrete de găsire a unor formule de reducere a cheltuielilor, privitoare la activitatea de judecată, prin utilizarea echipamentelor și sistemelor informatice.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.