Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

ÎCCJ. Desemnarea unui membru titular pentru Completul de 5 judecători Penal 3 – 2018. UPDATE: Rezultatul
09.10.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 9 octombrie 2019, în urma tragerii la sorți care a avut loc, în şedinţă publică, jud. Dan Andrei Enescu, din cadrul Secției Penale, a fost desemnat membru titular pentru Completul de 5 judecători – Penal 3 – 2018, potrivit unui comunicat.

Tragerea la sorți a avut loc în temeiul art. 32 alin. (4) din Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, republicată, cu modificările şi completările ulterioare și art. 291 alin. (2) din Regulamentul pentru organizarea și funcționarea administrativă a Înaltei Curți de Casație și Justiție.

***

Miercuri, 9 octombrie 2019, începând cu ora 10.00, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, Sala M3, va avea loc desemnarea, prin tragere la sorți, în ședință publică, a unui membru titular pentru Completul de 5 judecători Penal 3 – 2018 în locul jud. Silvia Cerbu, eliberată din funcție, prin pensionare, la data de 1 octombrie 2019, potrivit unui comunicat.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.