Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

ÎCCJ. Desemnarea unui membru titular pentru Completul de 5 judecători Penal 3 – 2018. UPDATE: Rezultatul
09.10.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Miercuri, 9 octombrie 2019, în urma tragerii la sorți care a avut loc, în şedinţă publică, jud. Dan Andrei Enescu, din cadrul Secției Penale, a fost desemnat membru titular pentru Completul de 5 judecători – Penal 3 – 2018, potrivit unui comunicat.

Tragerea la sorți a avut loc în temeiul art. 32 alin. (4) din Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, republicată, cu modificările şi completările ulterioare și art. 291 alin. (2) din Regulamentul pentru organizarea și funcționarea administrativă a Înaltei Curți de Casație și Justiție.

***

Miercuri, 9 octombrie 2019, începând cu ora 10.00, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, Sala M3, va avea loc desemnarea, prin tragere la sorți, în ședință publică, a unui membru titular pentru Completul de 5 judecători Penal 3 – 2018 în locul jud. Silvia Cerbu, eliberată din funcție, prin pensionare, la data de 1 octombrie 2019, potrivit unui comunicat.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate