Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Wolters Kluwer România și Baroul Bihor anunță încheierea unui contract de colaborare
08.10.2019 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Wolters Kluwer România și Baroul Bihor anunță încheierea unui contract de colaborare, prin intermediul căruia un număr de 200 de avocați vor avea acces la platforma de documentare juridică Sintact Expert Online.

Membrii Baroului Bihor vor avea acces prin Sintact.ro, varianta Expert, la următoarele module:
– Legislație românească și europeană (peste 220.00 de acte de legislație în varianta consolidată) cu norme de aplicare
– Jurisprudență (peste 12,5 milioane de Hotărâri Judecătorești)
– Repertoar (peste 2.000 de seturi de întrebări și răspunsuri cu privire la probleme de interpretări legislative)
– Reviste (Pandectele Române, Revista Română de Dreptul Afacerilor, Revista Română de Dreptul Muncii, Revista Română de Drept European, Revista Română de Drept Privat, Revista Română de Jurisprudență, Revista Română de Executare Silită și Revista Română de Arbitraj)
– Pachetele de comentarii (14 pachete distincte grupate în patru module: Legal, Business, Fiscal şi Public)
– Formulare

Pe toată perioada contractuală, Wolters Kluwer România va oferi suport tehnic și training pentru utilizarea produsului.

Wolters Kluwer România mulțumeste pe această cale conducerii Baroului Bihor pentru deschiderea și implicarea în procesul de pregătire profesională a avocaților prin adoptarea tehnologiilor informatice moderne.

Sintact.ro, platforma cu cel mai vast conținut juridic din Romania, poate fi testat gratuit de către toți profesioniștii din mediul juridic, prin completarea formularului disponibil aici.

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor. La nivel global, dar şi în România, instrumentele de lucru dedicate profesioniştilor au devenit din ce în ce mai performante datorită dezvoltării tehnolgiei informaţiei. Wolters Kluwer România este unul dintre liderii în domeniul soluţiilor IT de informare și decizie, automatizare și software personalizat, devenite deja indispensabile pentru manipularea informaţiei.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti