Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Cei mai buni profesioniști în comunicarea cu investitorii, premiați de ARIR la 25 noiembrie 2019
09.10.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) în colaborare cu Institutional Investor – lider al industriei de cercetare și analiză comparativă a companiilor – vor recunoaște performanța în Relația cu Investitorii (IR) pentru prima dată în România în cadrul Galei AR&IR din 25 noiembrie 2019.

Investitorii instituționali din întreaga lume, activi în piața de capital din România, au evaluat cu mare atenție companiile listate la Bursa de Valori București prin intermediul platformei Extel. Folosind un sistem de punctaj de la 1 (mediu) la 5 (excelent) investitorii au evaluat emitenții din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) din perspectiva:
– cunoștințelor de business ale echipei de IR;
– evoluției activității relației cu investitorii față de anul anterior;
– calității întâlnirilor și a evenimentelor cu investitorii (roadshow-uri);
– calității rapoartelor anuale / a informațiilor publicate;
– website-ului / conferințelor trimestriale;
– proactivității directorilor executivi.

Cu mai mult de 500 voturi a fost stabilit clasamentul pentru cel mai bun Director General (CEO), cel mai bun Director Financiar (CFO), cea mai bună Companie din perspectiva activității de Relația cu Investitorii și cel mai bun profesionist în Relația cu Investitorii, care va fi anunțat în cadrul Galei AR&IR din 25 noiembrie.

Daniela Șerban, Președinte ARIR

Daniela Șerban, Președinte ARIR“Relația cu Investitorii nu reprezintă doar o profesie, ci o stare de spirit, o forță care conduce la excelență în comunicarea cu investitorii. Fiecare întâlnire cu aceștia este un test al credibilității companiei în față celor care acordă încredere, resurse financiare și timp echipei care administrează compania listată la bursă. ARIR este mândră că a făcut posibilă o astfel de colaborare pentru a promova piața de capital din România și cei mai buni profesioniști ai săi.”

Amani Korayeim

Amani Korayeim, Director, All-EMEA Sales and Product Development – II and Extel Research: “Institutional Investor Research este încântată să fie alături de ARIR la prima sa gală anuală de premiere a celor mai buni profesioniști din Relația cu Investitorii și să ofere o analiză comparativă independentă a emitenților din România. Evenimentul reprezintă o etapă importantă pentru tânăra asociația, care și-a dovedit ambiția și profesionalismul. Suntem entuziaști în ceea ce privește schimbarea pe care ARIR o aduce în piață internă.”

Analiza a fost realizată în perioada 11 martie – 12 aprilie 2019. Companiile votate prin intermediul platformei Extel sunt cele care au avut întâlniri cu investitorii instituționali, fără a se limita la cele înregistrate în platformă. Fondurile de investiții (Fondul Proprietatea și cele cinci Societăți de Investiții Financiare) nu au fost incluse în analiză. În ultimele două decenii, Extel a devenit un instrument esențial în stabilirea unui standard privind industria prin care excelența și performanța profesioniștilor din zona de investiții și companii listate sunt măsurate în mod independent și obiectiv.

Gala AR&IR este organizată cu sprijinul partenerilor noștri: ALRO (unul dintre cei mai mari producători de aluminiu integrați pe verticală din Europa, membru fondator ARIR), Bursa de Valori București (organizează și gestionează piețele reglementate de instrumente financiare, membru fondator ARIR), Electrica (jucător-cheie pe piața de distribuție și furnizare a energiei electrice din România, membru Asociat ARIR), Purcari (unul dintre cei mai importanți producători de vin din Europa de Est și Centrală) și TeraPlast (compania-mamă a Grupului TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, membru fondator ARIR). Partenerii media ai evenimentului sunt: Financial Intelligence, JURIDICE.ro, Investors Club. Partener de monitorizare este Klarmedia.

***

Despre Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR):

ARIR este o organizație non-guvernamentală și non-profit care a fost înființată cu scopul de oferi emitenților actuali și potențiali o platformă pentru dezvoltarea profesioniștilor în relația cu investitorii (IR) și pentru a contribui la implementarea celor mai bune practici în comunicarea cu investitorii și în guvernanță corporativă. A fost înființată în Noiembrie 2018 și are ca membrii companii listate, companii cu potențial de a deveni companii listate, administratori de fonduri,profesioniști în relația cu investitorii, precum și consultanți. Membrii fondatori sunt Bursa de Valori București (BVB), ALRO, Electromagnetica, Franklin Templeton Management – suc. București, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Teraplast, Transelectrica, Daniela Șerban, Cosmin Răduță și Tony Romani, în timp ce Electrica, OMV Petrom și Antibiotice s-au alăturat ca Membri Asociați și INNOVA Project Consulting ca Membru Afiliat.

:: English version


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.