Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Exonerarea organizațiilor utilizatoare de apă pentru irigații de la plata furnizării de energie electrică
09.10.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial nr. 815 din 8 octombrie 2019, a fost publicată Legea nr. 171/2019 privind exonerarea de la plată a unor obligații.

Legea prevede ca, de la data intrării în vigoare (11 octombrie 2019), să înceteze plățile de către organizațiile utilizatorilor de apă pentru irigații a sumelor stabilite ca debite principale și accesorii reprezentând contravaloarea prestațiilor aferente furnizării de energie electrică neachitate ca urmare a neacordării subvențiilor pentru decontarea energiei electrice destinate irigațiilor, precum și a altor obligații contractuale, ce decurg din neacordarea acestor subvenții, aferente anului 2009, nerecuperate de către Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare de la organizațiile utilizatorilor de apă pentru irigații.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.