Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

Exonerarea organizațiilor utilizatoare de apă pentru irigații de la plata furnizării de energie electrică
09.10.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

În Monitorul Oficial nr. 815 din 8 octombrie 2019, a fost publicată Legea nr. 171/2019 privind exonerarea de la plată a unor obligații.

Legea prevede ca, de la data intrării în vigoare (11 octombrie 2019), să înceteze plățile de către organizațiile utilizatorilor de apă pentru irigații a sumelor stabilite ca debite principale și accesorii reprezentând contravaloarea prestațiilor aferente furnizării de energie electrică neachitate ca urmare a neacordării subvențiilor pentru decontarea energiei electrice destinate irigațiilor, precum și a altor obligații contractuale, ce decurg din neacordarea acestor subvenții, aferente anului 2009, nerecuperate de către Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare de la organizațiile utilizatorilor de apă pentru irigații.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate