« Secţiuni « Articole « RNSJOpiniiPovestim cărţi
Opinii
3 comentarii

Au fost scrise până acum 3 de comentarii cu privire la articolul “Despre butonul Facebook Like și Google Analytics”

 1. Andrei SĂVESCU spune:

  Hotararea CJUE se refera la butonul Like al Facebook, despre care se pare ca s-a investigat si dovedit ca facea urmarire. M-am referit si la Google Analytics intrucat e limpede ca face urmarire…

  Nu stiu daca si altele fac urmarire, insa rationamentul CJUE este foarte limpede. Am incercat timp de multe ore sa gasesc o solutie juridica de blocare ref. rationamentul CJUE, dar nu am gasit.

  Mi se pare impovarator si nepotrivit ce a decis CJUE, insa nu vad alta solutie realista pentru conformare.

  In ce priveste problema obtinerii consimtamantului, aceasta este o problema congenitala a GDPR, astfel incat atunci cand, in calitate de avocat, voi apara un client impotriva unei amenzi centrate pe consimtamant, o sa incerc sa supun aprecierii CJUE si aceasta chestiune.

  • Marius PETER spune:

   Este singura soluție pentru utilizatorii JURIDICE.ro care nu au un cont pe acest site.

   Butonul ar putea însă să rămână pentru utilizatorii JURIDICE.ro care s-au autentificat într-un cont personal pe acest site, după ce în prealabil și-au dat consimțământul, odată cu autentificarea, la folosirea datelor lor atât de JURIDICE.ro cât și de Facebook.

   Soluția presupune câteva modificări ale modalității de autentificare pe JURIDICE.ro, dar se poate rezolva relativ ușor.

 2. Mi se pare eronată opinia că ar trebui înlăturat butonul Like de pe JURIDICE.ro și o acțiune în defavoarea JURIDICE deoarece mi se pare prima facie că sunt multe diferențe între situația din speța Fashion ID și situația JURIDICE cu butonul Like aferent. Există o opinie majoritară în acest sens?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD