Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Avocații sunt invitați să se implice într-un proiect de educație juridică în școli
11.10.2019 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

Vineri, 11 octombrie 2019, Baroul București a informat avocații că sunt invitați să se implice într-un proiect având ca obiect informarea profesorilor și elevilor din 12 licee din București cu privire la traficul de persoane și alte tipuri de exploatare umană, potrivit unui comunicat.

Proiectul urmează să fie desfășurat în baza unui parteneriat între Baroul București și ”Ambasada Sustenabilității”, a cărui derulare este condiționată de implicarea avocaților. Invitația se adresează cu precădere avocaților specializați în drept penal și, în particular, cu experiență în cauze având ca obiect trafic de persoane sau alte forme de exploatare umană.

Proiectul urmează să se deruleze în intervalul 18-25 octombrie 2019, avocații interesați sunt rugați să își exprime opțiunea la adresa de email elena.pitu@baroul-bucuresti.ro până la data de 14 octombrie 2019, ora 15.00.

Activitatea participanților va fi neremunerată.


Aflaţi mai mult despre , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.