Secţiuni » Arii de practică » Business » Fuziuni & Achiziţii
Fuziuni & Achiziţii
Profesionişti

Global Technical Group a finalizat tranzacția cu Abris Capital Partners


14 octombrie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Global Technical Group, liderul pe piaţa din România în dezvoltarea de software şi furnizarea de soluţii tehnologice pentru eficientizarea clădirilor şi a infrastructurilor de securitate, a finalizat vânzarea pachetului majoritar de acțiuni către Abris Capital Partners.

Closing-ul tranzacției a avut loc în data de 10 octombrie, vânzătorul beneficiind de suportul juridic al avocaților de la ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII. Intermedierea tranzacției s-a realizat de către Trident Capital Investments. În iulie 2019, acționarii fondatori ai societăților din cadrul Global Technical Group anunțau semnarea contractului pentru vânzarea pachetului majoritar de acțiuni către Abris Capital Partners.

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII a acordat servicii de asistență juridică fondatorilor Global Technical Group – Fadi Rida și Mihai Stănescu, coordonarea echipei fiind asigurată în principal de Sorin Vlădescu, Avocat asociat și Marius Bârlădeanu, Managing Associate al ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII. Din echipă au mai făcut parte avocați cu o experiență solidă, precum Nisa Jecu, Managing Associate; Andreea Oprișan, Managing Associate; Raluca Sănucean, Managing Associate; Șerban Pâslaru, Avocat asociat; Bogdan Halcu, Managing Associate și Nicoleta Tudor, Associate. ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII a fost implicată pe tot parcursul tranzacției de la momentul negocierilor documentelor aferente acesteia și până la evaluarea îndeplinirii condițiilor privind transferul acțiunilor și asistarea clienților la semnarea procesului verbal de finalizare a tranzacției.

Echipa Trident Capital Investments a fost coordonată de Liviu Giugiumică, Managing Partner.

Sorin Vlădescu, Partener al ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII: „Suntem încântați că procesul de vânzare, implicând transferul acțiunilor către Abris Capital s-a derulat fără impedimente și că putem anunța finalizarea unui mandat ce ne-a oferit ocazia de a colabora cu Fadi Rida și Mihai Stănescu, doi antreprenori vizionari. De asemenea, salutăm colaborarea cu Trident Capital Investments și fondatorul acesteia, Liviu Giugiumică, bancher de investiții de top cu o experiență de peste 20 de ani.”

În urma cooptării Abris Capital Partners ca și acționar majoritar, societățile Global Technical Group se vor concentra pe dezvoltarea regională a platformelor proprii de soluții tehnice integrate și pe extinderea aplicării lor către noi sectoare, precum și pe continuarea creșterii afacerii prin mobilizarea vastei expertize tehnice în design, instalare, mentenanță și operațiuni.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică