Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

PÎCCJ. Vizită de studiu organizată în Spania în cadrul proiectului SIPOCA53
16.10.2019 | JURIDICE.ro

În perioada 23-26 septembrie 2019, în cadrul proiectului SIPOCA 53 – Întărirea capacității Ministerului Public de punere în aplicare a noilor prevederi ale codurilor penale în domeniul audierilor, a fost organizată o vizită de studiu în Spania, la Sevilla, potrivit unui comunicat.

Agenda activității, la care au participat 8 reprezentanți ai Ministerului Public – procurori cu funcții de conducere și execuție, specialiști IT și funcționari publici, a cuprins întâlniri de lucru la sediul Poliției Naționale din Sevilla și la sediul Fujitsu, dezvoltator al aplicației dedicate audierilor persoanelor, ARCONTE.

Obiectivul acestei activități a fost studierea unor exemple de bune practici în ceea ce privește audierile ca și parte a dosarului penal electronic, astfel încât sistemul de management ce urmează a fi dezvoltat în cadrul proiectului SIPOCA 53 să răspundă celor mai înalte standarde de digitalizare a actelor de urmărire penală existente la nivelul Uniunii Europene.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.