Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

CCR. Amânarea dezbaterii sesizării de neconstituționalitate a dispoziţiilor Hotărârii Senatului pentru alegerea președintelui Senatului
16.10.2019 | JURIDICE.ro

 
Competition Law

Miercuri, 16 octombrie 2019, Plenul Curții Constituționale, învestit în temeiul art. 146 lit. l) din Constituție şi al art. 27 alin. (l) din Legea nr. 47/1992 privind organizarea şi funcționarea Curții Constituționale, a luat în dezbatere sesizarea de neconstituționalitate a dispoziţiilor Hotărârii Senatului nr. 36 din 10 septembrie 2019 pentru alegerea președintelui Senatului, sesizare formulată de 33 de senatori, potrivit unui comunicat.

Curtea Constituțională a dispus continuarea dezbaterilor la 30 octombrie 2019.


Aflaţi mai mult despre , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.