Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Membri EuRoQuod, în vizită de lucru la CJUE
16.10.2019 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

În perioada 8 – 10 octombrie 2019, șapte judecători români, membri ai rețelei de judecători coordonatori în domeniul dreptului Uniunii Europene EuRoQuod, creată în anul 2012, au efectuat o vizită de lucru la Curtea de Justiție a Uniunii Europene, la invitația prof. univ. dr. Camelia Toader, judecător în cadrul Curții de Justiție și dr. Octavia Spineanu-Matei, judecător în cadrul Tribunalului Uniunii Europene, potrivit unui comunicat.

Judecătorii români au asistat la audierile în ședință publică în cauza C-719/18, Vivendi, aflată pe rolul Curții de Justiție, precedate de o prezentare a cauzei din partea Cristinei Prunaru, referent în cabinetul jud. Camelia Toader.

De asemenea, invitații au asistat la ședința de judecată în cauza T-726/18, Mélin/Parlamentul, în fața Tribunalului Uniunii Europene, după ce în prealabil au beneficiat de o prezentare a cauzei efectuată de Diana Bulancea, referent juridic în cabinetului jud. Octavia Spineanu-Matei, membru al completului de judecată în această cauză.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.