Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Membri EuRoQuod, în vizită de lucru la CJUE
16.10.2019 | JURIDICE.ro

În perioada 8 – 10 octombrie 2019, șapte judecători români, membri ai rețelei de judecători coordonatori în domeniul dreptului Uniunii Europene EuRoQuod, creată în anul 2012, au efectuat o vizită de lucru la Curtea de Justiție a Uniunii Europene, la invitația prof. univ. dr. Camelia Toader, judecător în cadrul Curții de Justiție și dr. Octavia Spineanu-Matei, judecător în cadrul Tribunalului Uniunii Europene, potrivit unui comunicat.

Judecătorii români au asistat la audierile în ședință publică în cauza C-719/18, Vivendi, aflată pe rolul Curții de Justiție, precedate de o prezentare a cauzei din partea Cristinei Prunaru, referent în cabinetul jud. Camelia Toader.

De asemenea, invitații au asistat la ședința de judecată în cauza T-726/18, Mélin/Parlamentul, în fața Tribunalului Uniunii Europene, după ce în prealabil au beneficiat de o prezentare a cauzei efectuată de Diana Bulancea, referent juridic în cabinetului jud. Octavia Spineanu-Matei, membru al completului de judecată în această cauză.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.