Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Facultatea de Drept – Universitatea din București. Înscrieri la cursurile British Law Center / 2019-2020
17.10.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 16 octombrie 2019, Facultatea de Drept a Universității din București a informat că British Law Centre primește înscrieri pentru Diploma in English Law & Practical Legal Skills, 2019-2020, potrivit unui comunicat.

Cursul este organizat de către o fundație dedicată educației (JAS), având sediul în cadrul Facultății de Drept a Universității din Cambridge. Dintre membrii săi fac parte Lord Carnwath de la Curtea Supremă a Marii Britanii, precum și alte personalități ale lumii juridice și academice din Marea Britanie. Comitetul său științific este prezidat de Profesorul Richard Fentiman din cadrul Facultății de Drept a Universității din Cambridge (fost Decan).

Cursanții vor avea posibilitatea să studieze conceptele de bază ale dreptului englez (inclusiv drept contractual, răspunderea delictuală și instituția trust) și să își construiască un portofoliu de abilități practice în domeniul juridic (incluzând gestionarea cazurilor, scriere juridică, redactarea de contracte, arta pledoariei și altele).

Cursul se desfășoară la Universitatea din București, pe parcursul a 8 prelegeri (fiecare având o durată de aproximativ 4-6 ore, fără a include activitățile suplimentare, desfășurate pe baze voluntare). Materialele pentru cursuri sunt pregătite de experți în respectivele domenii, inclusiv de personalul didactic al Universității Cambridge și din alte universități de marcă din Marea Britanie. Materialele și cursurile predate sunt disponibile, de asemenea, prin intermediul unei pagini web dedicate cursului.

Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.