Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Detașare judecători la INM
17.10.2019 | JURIDICE.ro

 
Competition Law

Marți, 15 octombrie 2019, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât detaşarea la Institutul Naţional al Magistraturii a Ioanei Bogdan, judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de 1 noiembrie 2019, ca urmare a numirii în calitate de formator cu normă întreagă la disciplina Drept penal şi Drept procesual penal și a Deliei Narcisa Theohari, judecător la Curtea de Apel Bucureşti, pe o perioadă de 3 ani, începând cu aceeași dată, ca urmare a numirii în calitate de formator cu normă întreagă la disciplina Drept civil şi Drept procesual civil.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 7.2, 7.3)


Aflaţi mai mult despre , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.