« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Detașare judecători la INM. UPDATE: Încetare detaşare
22.10.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

Joi, 21 octombrie 2021, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea detaşării la Institutul Naţional al Magistraturii a Ioanei Bogdan, judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, începând cu data de 1 noiembrie 2021, ca urmare a solicitării acesteia.

:: Ordinea de zi soluţionată (pct. 8)

***

Marți, 15 octombrie 2019, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât detaşarea la Institutul Naţional al Magistraturii a Ioanei Bogdan, judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de 1 noiembrie 2019, ca urmare a numirii în calitate de formator cu normă întreagă la disciplina Drept penal şi Drept procesual penal și a Deliei Narcisa Theohari, judecător la Curtea de Apel Bucureşti, pe o perioadă de 3 ani, începând cu aceeași dată, ca urmare a numirii în calitate de formator cu normă întreagă la disciplina Drept civil şi Drept procesual civil.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 7.2, 7.3)

 
Secţiuni: Content, Sistemul judiciar | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD