Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Tribunalul Argeș organizează Ziua porților deschise / 25 octombrie 2019
21.10.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 21 octombrie 2019, Tribunalul Argeș a dat publicității următorul comunicat:

„Vă facem cunoscut că ziua de 25 octombrie a fiecărui an a fost declarată de către Comisia Europeană şi Consiliul Europei ca „Ziua Europeană a Justiţiei”.

Această acţiune are ca scop sporirea transparenţei în realizarea actului de justiţie şi o corectă înţelegere a specificului activităţii instanţei de judecată.

Ziua Europeană a Justiţiei este destinată cetăţenilor şi studenţilor, precum şi persoanelor care activează în domeniul justiţiei. Consiliul Europei şi Comisia Europeană reamintesc, prin această sărbătoare, că Justiţia este, cu precădere, un serviciu pentru cetăţeni, care le dă dreptul de a-şi rezolva disputele private şi de a-şi afirma drepturile.

Cu acest prilej, la Tribunalul Argeş se organizează în data de 25 octombrie 2019 „ZIUA PORŢILOR DESCHISE”, pe toată durata zilei, cei interesaţi pe baza documentelor de identitate putând vizita instanţa şi lua la cunoştinţă despre activitatea acesteia.

În cadrul evenimentului, vor fi distribuite participanţilor o serie de broşuri elaborate de CSM, şi vor fi prezentate o serie de date statistice relevante din activitatea instanţei – primele 5 – 10 tipuri de cauze civile / penale soluţionate în ultimul an 1 septembrie 2018 – 30 septembrie 2019.

Invităm la această sărbătoare elevii şi studenţii dornici să urmeze cariera de magistrat, reprezentanţi ai presei şi cetăţenii care doresc să participe le şedinţele de judecată, la cunoaşterea tuturor etapelor procesuale ale actului de justiţie.”PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.