JURIDICE.ro
JURIDICE

MOLOMAN, LAZĂR ȘI ASOCIAȚII – partener principal JURIDICE.ro
28.10.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

MOLOMAN, LAZĂR ȘI ASOCIAȚII a devenit partener principal JURIDICE.ro.

Societatea Civilă Profesională de Avocați MOLOMAN, LAZĂR ȘI ASOCIAȚII asigură asistența și reprezentare juridică de înalt nivel, asociații având o experiență bogată în rezolvarea cauzelor de natură civilă, penală, comercială și de contencios.

În scurt timp de la înființare, MOLOMAN, LAZĂR ȘI ASOCIAȚII a reușit să se impună și să ofere asistența juridică în cazuri de notorietate, inclusiv în dosare instrumentate de structurile specializate ale Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casație și Justiție – DIICOT și DNA.

Partenerii SCA MOLOMAN, LAZĂR ȘI ASOCIAȚII sunt specialiști dedicați profesiei, ale căror rezultate sunt recunoscute.

George Moloman este avocat în Baroul București din luna septembrie 1999. După perioada de stagiatură și-a înființat propriu cabinet și în scurt timp s-a făcut remarcat ca un bun avocat pledant, atât în cauze penale, cât și civile. Începând cu anul 2019 a fost ales consilier în cadrul Baroului București și în cadrul Uniunii Naționale a Barourilor din România.

Andrei Lazăr este avocat în Baroul București din anul 2005. Din anul 1997 și-a început activitatea ca procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 5 București, iar apoi la Parchetul de pe lângă Tribunalul București până în anul 2006. Ulterior, până în anul 2009 a activat în cadrul Romanian International Bank, inclusiv ca director al Departamentului Cunoașterea Clientelei și Combaterea Spălării Banilor. Din anul 2011 a înființat împreună cu George Moloman Casa de avocatură MOLOMAN, LAZĂR ȘI ASOCIAȚII, devenind avocat partener.PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.