« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Proiectul Pilot Argeș privind Educația Juridică se întărește încet și sigur prin aderarea unităților de învățământ
23.10.2019 | Robert WILLIAMS

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice
Robert Williams

Robert Williams

Desi cu o floare nu se face primavara sau o scoala nu se face educatie, ideea de Educatie Juridica este bine primita in randul elevilor. Eforturile institutionale si umane ale Curtii de Apel Pitesti, ale Baroului Arges si ale initiatorului News247WorldPress sunt realitate si certitudine astazi.

Dupa o munca titanica in primul proiect derulat intre anii 2015-2017, 2019 aduce un al doilea parteneriat si obiective mai ambitioase. In ordinea aderarilor, pentru ca totul este voluntar si nu obligatoriu, amintim:
– Scoala Gimnaziala nr 19 Matei Basarab
– Liceul Tehnologic Dacia (unde vom ajunge in zilele urmatoare)
– Colegiul National Zinca Golescu.

Lista continua sa fie deschisa, astfel ca invitam practicienii dreptului, psihologi, executori judecatoresti, notari, consilieri juridici, experti, sa adere la Proiectul Pilot Arges II si sa ofere in mod gratuit si voluntar toate informatiile necesare unei dezvoltari normale si firesti a generatiei de maine.

Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress lanseaza cu aceasta ocazie o invitatie scolilor de a fi active si interesate de Educatia Juridica, de a se alatura eforturilor supraomenesti atat ale Curtii de Apel si Baroului Arges, cat si ale initiatorului, de a contribui la o cunoastere a acestui domeniu.

Multumim elevilor si dascalilor pentru participare si interesul acordat si va asteptam alaturi de noi pe toti cei interesati.

Robert Williams
Redactor sef News247WorldPress

Cuvinte cheie: , , ,
Secţiuni: SELECTED TOP LEGAL, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD