Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE


Print Friendly, PDF & Email

ÎCCJ. Ziua Porților Deschise cu ocazia Zilei Europene a Justiției Civile
24.10.2019 | JURIDICE.ro

Vineri, 25 octombrie 2019, cu prilejul sărbătoririi Zilei Europene a Justiției Civile, Înalta Curte de Casație și Justiție organizează Ziua porților deschise, eveniment ce va avea loc la sediul principal al instanței din București, potrivit unui comunicat.

Scopul acestor manifestări este acela de a apropia justiția de cetățeni, de a-i ajuta să fie mai bine informați despre drepturile lor și modalitatea de funcționare a justiției de zi cu zi, îngăduind acestora să-i înțeleagă mai bine mecanismele și de a îmbunătăți accesul la acest serviciu public.

Evenimentul se adresează publicului larg, studenților, precum și persoanelor care activează în domeniul justiției, ocazie cu care reprezentanții Înaltei Curți de Casație și Justiție vor pune la dispoziția celor interesați materiale relevante referitoare la activitatea instanței, organizarea sistemului judiciar din România, admiterea în magistratură, precum alte informații în legătură cu inițiativa Ziua Europeană a Justiție Civile.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.