Secţiuni » Articole » Opinii
Opinii
Condiţii de publicare

Liceul Tehnologic Dacia Pitești – gazda Curții de Apel Pitești și News247WorldPress


24 octombrie 2019 | Robert WILLIAMS

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro
Robert Williams

Robert Williams

Liceul Tehnologic Dacia Pitesti a aderat la Proiectul Pilot Arges II initiat de catre Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress in parteneriat cu Baroul Arges si Curtea de Apel Pitesti. Elevii claselor X -XII au participat la ora in care jud. Rebeca Ion din cadrul Curtii de Apel Pitesti a vorbit despre traficul de persoane.

Conducerea Liceului Tehbologic impreuna cu profesorii desemnati si dirigintii au participat in Proiect Pilot Arges I care s-a desfasurat intre anii scolari 2015-2017, acest tip de activitati fiind o preocupare continua a dascalilor.

Traficul de Persoane este discutat cu prioritate de catre jud. Ion Rebeca impreuna cu elevii scolilor si liceelor care au aderat la Proiectul Pilot Arges II si nu numai. Multumim elevilor, dascalilor si eforturilor depuse de parteneri in reusita acestui deziderat numit Educatie Juridica.

Robert Williams
Redactor sef News247WorldPress

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii