Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Curtea de Apel Craiova a organizat Ziua porților deschise


25 octombrie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații, Sistemul judiciar

Vineri, 25 octombrie 2019, cu ocazia Zilei Europene a Justiţiei Civile, Curtea de Apel Craiova a organizat Ziua porţilor deschise, potrivit unui comunicat.

Sediul Curţii de Apel Craiova a fost vizitat de un grup de studenţi de la Universitatea din Craiova, Facultatea de Drept şi un grup de studenţi de la Universitatea “Spiru Haret”, Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Ştiinţe Administrative

Agenda evenimentului a cuprins vizitarea zonelor de interes ce reprezintă relevanţă pentru activitatea instituţiei (săli de judecată, arhive, registratură), prezentarea şi utilizarea echipamentelor electronice de tip info-chioşc destinate justiţiabililor, organizarea unor prezentări cu privire la  etapele pe care le parcurge un dosar până la soluţionare, la modalitatea de accesare şi aflare a soluţiilor dosarelor aflate pe rolul Curţii de Apel Craiova precum şi prezentarea aplicaţiei “Dosar Electronic” lansată de Curtea de Apel Craiova în scopul de a facilita accesul la actul de justiție si judecării cauzelor cu celeritate.

Au fost informaţi în legătură cu organizarea sistemului judiciar în general şi a Curţii de Apel Craiova în particular şi cu modalităţile de recrutare a magistraţilor sau personalului auxiliar.

Au fost furnizate informaţii vizitatorilor cu privire la importanţa Zilei Europene a Justiţiei şi au fost puse la dispoziţia acestora broşuri privind „Ziua uşilor deschise -25 octombrie Ziua europeana a justiţiei civile”, „Organizarea sistemului judiciar în România” „Admiterea în magistratură”,”Organigrama Curţii de Apel Craiova”  broşuri de informare editate de Curtea de Apel Craiova şi Consiliul Superior al Magistraturii.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică