Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Curtea de Apel Craiova a organizat Ziua porților deschise
25.10.2019 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 25 octombrie 2019, cu ocazia Zilei Europene a Justiţiei Civile, Curtea de Apel Craiova a organizat Ziua porţilor deschise, potrivit unui comunicat.

Sediul Curţii de Apel Craiova a fost vizitat de un grup de studenţi de la Universitatea din Craiova, Facultatea de Drept şi un grup de studenţi de la Universitatea “Spiru Haret”, Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Ştiinţe Administrative

Agenda evenimentului a cuprins vizitarea zonelor de interes ce reprezintă relevanţă pentru activitatea instituţiei (săli de judecată, arhive, registratură), prezentarea şi utilizarea echipamentelor electronice de tip info-chioşc destinate justiţiabililor, organizarea unor prezentări cu privire la  etapele pe care le parcurge un dosar până la soluţionare, la modalitatea de accesare şi aflare a soluţiilor dosarelor aflate pe rolul Curţii de Apel Craiova precum şi prezentarea aplicaţiei “Dosar Electronic” lansată de Curtea de Apel Craiova în scopul de a facilita accesul la actul de justiție si judecării cauzelor cu celeritate.

Au fost informaţi în legătură cu organizarea sistemului judiciar în general şi a Curţii de Apel Craiova în particular şi cu modalităţile de recrutare a magistraţilor sau personalului auxiliar.

Au fost furnizate informaţii vizitatorilor cu privire la importanţa Zilei Europene a Justiţiei şi au fost puse la dispoziţia acestora broşuri privind „Ziua uşilor deschise -25 octombrie Ziua europeana a justiţiei civile”, „Organizarea sistemului judiciar în România” „Admiterea în magistratură”,”Organigrama Curţii de Apel Craiova”  broşuri de informare editate de Curtea de Apel Craiova şi Consiliul Superior al Magistraturii.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti