Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Ziua Porților Deschise la Curtea de Apel București
26.10.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 25 octombrie 2019, cu ocazia Zilei Porților Deschise – eveniment prilejuit de “Ziua Europeană a Justiţiei Civile”, mai mulți elevi și studenți din capitală au vizitat, astăzi, Curtea de Apel București, potrivit unui comunicat.

Proveniți de la liceele Gheorghe Șincai și Nicolae Iorga, de la Facultatea de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu, dar și de la Facultatea de Management a Academiei de Studii Economice, participanții la eveniment au vizitat Palatul de Justiție, sălile de judecată și expoziția Curții de Apel București precum și câteva dintre compartimentele funcționale ale instanței. Cu acest prilej, viitori practicieni ai dreptului și nu numai au putut afla informații utile despre specificul activității Curții de Apel București și să descopere aspecte interesante despre profesia judecătorilor și grefierilor care își desfășoară activitatea în cadrul instanței.

Totodată, conducerea Curții de Apel București a pus la dispoziția vizitatorilor materiale de prezentare transmise de Consiliul Superior al Magistraturii, respectiv broşuri de informare privind organizarea sistemului judiciar din România, admiterea în magistratură cît și semnificația Zilei Europene a Justiţiei Civile.

Organizarea, în fiecare an, de către Curtea de Apel București, a acestui tip de manifestare evidențiază dorința instanței noastre de transparentizare a activității judiciare, de deschidere față de justițiabili și de credibilizare a actului de justiție.PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.