Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Braşov. Program de schimb de magistraţi coordonat de Reţeaua Europeană de Formare Judiciară
28.10.2019 | JURIDICE.ro

În perioada 21-25 octombrie 2019, la Curtea de Apel Braşov s-a derulat programul de schimb de magistraţi coordonat de Reţeaua Europeană de Formare Judiciară (EJTN). La acest program participat 9 judecători provenind din Germania, Austria, Polonia şi Franţa, potrivit unui comunicat.

Cu această ocazie, magistraţii din Uniunea Europeană participanţi au efectuat vizite la instituţii cu atribuiţii în cadrul sistemului judiciar şi la instanţele din circumscripţia teritorială a Curţii de Apel Braşov, având ocazia de a participa la şedinţele de judecată, de a purta discuţii cu judecătorii români şi de a lua la cunoştinţă de modalitatea de derulare a procedurilor judiciare şi de modul de organizare a instanţelor din România.

Totodată, în cadrul întâlnirilor s-au purtat dicuţii în domeniile dreptului administrativ, civil, penal, european, aplicarea legilor U.E, a drepturilor fundamentale ale omului, dialoguri cu privire la speţele CEDO, Curţii Europene de Justiţie şi Curţilor Supreme.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.