« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Curtea de Apel Braşov. Program de schimb de magistraţi coordonat de Reţeaua Europeană de Formare Judiciară
28.10.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În perioada 21-25 octombrie 2019, la Curtea de Apel Braşov s-a derulat programul de schimb de magistraţi coordonat de Reţeaua Europeană de Formare Judiciară (EJTN). La acest program participat 9 judecători provenind din Germania, Austria, Polonia şi Franţa, potrivit unui comunicat.

Cu această ocazie, magistraţii din Uniunea Europeană participanţi au efectuat vizite la instituţii cu atribuiţii în cadrul sistemului judiciar şi la instanţele din circumscripţia teritorială a Curţii de Apel Braşov, având ocazia de a participa la şedinţele de judecată, de a purta discuţii cu judecătorii români şi de a lua la cunoştinţă de modalitatea de derulare a procedurilor judiciare şi de modul de organizare a instanţelor din România.

Totodată, în cadrul întâlnirilor s-au purtat dicuţii în domeniile dreptului administrativ, civil, penal, european, aplicarea legilor U.E, a drepturilor fundamentale ale omului, dialoguri cu privire la speţele CEDO, Curţii Europene de Justiţie şi Curţilor Supreme.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.