Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Mesajul Decanului Baroului Alba cu ocazia Zilei Avocatului European
28.10.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 25 octombrie 2019, av. Mihai Baco, Decanul Baroului Alba, a transmis următorul mesaj cu ocazia Zilei Avocatului European, potrivit unui comunicat: „Tuturor confraților avocați transmit pe această cale mesaj sărbătoresc din partea Baroului Alba cu ocazia Zilei Avocatului European.

Celebrăm azi o profesie constituită în provocări permanente pentru noi toți – cei care o exercităm. În explorarea realității sociale la care suntem expuși mereu păstrăm nevoia de a ne conștientiza valoarea. Iar aceasta suntem datori să o facem cu cinste și demnitate. Față de alegerea pe care am făcut-o cu toții pornind pe drumul avocaturii, o profesie complexă și solicitantă.

Transmit așadar felicitări tuturor colegilor și sunt mândru să mă consider avocat european, alături de domniile voastră. Vă felicit pentru alegerea făcută și drumul parcurs în acest țel comun al înfaptuirii justiției raliată la normele și modelul dreptului european.

Suntem profesioniști ancorați zilnic în situații tipice activității pe care o desfășurăm. Azi însă suntem toți avocați europeni reuniți sub egida încrederii în profesia pe care o exercităm cu demnitate și cinste.

La mulți ani încununați de reușite profesionale și personale!”

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.