Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

S-a stins din viaţă fiul colegei noastre Viorica Cosma
30.10.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 29 octombrie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității următorul comunicat:

„Consiliul Superior al Magistraturii este alături de doamna Viorica Cosma, fost judecător al Înaltei Curți de Casație și Justiție, în aceste momente de grea încercare şi nemărginită durere pricinuite de pierderea fulgerătoare a unicului fiu, Andrei.  

Dumnezeu să-i vegheze somnul veșnic şi să aline sufletele familiei îndoliate.”

***

Secţia I civilă din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a dat publicității un mesaj de condoleanțe:

„Judecătorii, magistraţii şi grefierii din cadrul Secţiei I civile transmit condoleanțe si întreaga compasiune doamnei judecător Viorica Cosma, iubita noastră colegă, şi familiei sale, pentru greaua pierdere suferită în seara zilei de 26 octombrie 2019.

Aducem un ultim omagiu lui Andrei Cosma, fiul dispărut înainte de vreme, şi suntem alături de familia îndoliată in aceste momente de nemărginită durere şi întristare.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

***

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie îşi exprimă profundul regret la aflarea veştii stingerii din viaţă, sâmbătă, 26 octombrie 2019, la doar 17 ani, a fiului doamnei Viorica Cosma, fost judecător al Secţiei I Civile a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, potrivit unui comunicat semnat de Corina-Alina Corbu, Președintele ÎCCJ.

Colectivul Înaltei Curți de Casaţie şi Justiţie este alături de familia îndoliată în aceste momente de nemărginită durere și întristare și își exprimă întreaga compasiune pentru colega atât de greu încercată.

Dumnezeu să-l primească în lumină şi să-l odihnească!

Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.