Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

DNA organizează atelierul de lucru cu tema “Tendințe în investigarea fraudelor și corupției care afectează interesele financiare ale Uniunii Europene”


29 octombrie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații, Sistemul judiciar

Luni, 28 octombrie 2019, Direcția Națională Anticorupție a informat că organizează Atelierul de lucru cu tema “Tendințe în investigarea fraudelor și corupției care afectează interesele financiare ale Uniunii Europene”. Evenimentul se va desfășura în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie 2019, în București, la RIN Grand Hotel, potrivit unui comunicat.

La eveniment participă procurori, ofițeri de poliție, specialiști din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, precum și reprezentanți ai Departamentului pentru Lupta Antifraudă, Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și ai unor autorități de management (Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură).

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică