Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Întrevedere Titus Corlățean – delegația Coaliției naționale pentru susținerea comunităților evreiești din Zona Euroasiatică
29.10.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 25 octombrie 2019, Titus Corlățean, vicepreședinte al Senatului, a primit o delegație a Coaliției Naționale pentru susținerea comunităților evreiești din Zona Eurasiatică (National Coalition Supporting Eurasian Jewery – NCSEJ). Delegaţia a fost condusă de Daniel Rubin, președintele organizației, și a inclus membri ai comitetului director, potrivit unui comunicat.

Titus Corlățean a exprimat aprecierea față de activitatea NCSEJ în susținerea valorilor democratice și a reafirmat angajamentul României în respingerea oricărei forme de manifestare a antisemitismului. De asemenea, a exprimat satisfacția pentru intensificarea dialogului bilateral la nivel politic și a evidențiat importanța deosebită pe care România o acordă Parteneriatului Strategic cu Statele Unite.

Demnitarul român a menționat rolul activ al României în consolidarea parteneriatului transatlantic dintre Uniunea Europeană și Statele Unite ale Americii și a reliefat rolul hotărâtor jucat de Statele Unite și NATO în planul asigurării securității flancului estic al Alianței și stabilității zonei. În context, a subliniat interesul major al României în ceea ce privește accederea țării noastre în programul Visa Waiver.

Senatorul Titus Corlățean a evidențiat și contribuția recentă a Parlamentului României la actualizarea cadrului legislativ intern în domeniu, menționând promovarea unei legi speciale, în anul 2018, care vizează combaterea antisemitismului și promulgarea, în acest an, în luna octombrie, a Legii privind înființarea Muzeului de Istorie a Evreilor și Holocaustului.PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.