Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Întrevedere Titus Corlățean – delegația Coaliției naționale pentru susținerea comunităților evreiești din Zona Euroasiatică
29.10.2019 | JURIDICE.ro

Vineri, 25 octombrie 2019, Titus Corlățean, vicepreședinte al Senatului, a primit o delegație a Coaliției Naționale pentru susținerea comunităților evreiești din Zona Eurasiatică (National Coalition Supporting Eurasian Jewery – NCSEJ). Delegaţia a fost condusă de Daniel Rubin, președintele organizației, și a inclus membri ai comitetului director, potrivit unui comunicat.

Titus Corlățean a exprimat aprecierea față de activitatea NCSEJ în susținerea valorilor democratice și a reafirmat angajamentul României în respingerea oricărei forme de manifestare a antisemitismului. De asemenea, a exprimat satisfacția pentru intensificarea dialogului bilateral la nivel politic și a evidențiat importanța deosebită pe care România o acordă Parteneriatului Strategic cu Statele Unite.

Demnitarul român a menționat rolul activ al României în consolidarea parteneriatului transatlantic dintre Uniunea Europeană și Statele Unite ale Americii și a reliefat rolul hotărâtor jucat de Statele Unite și NATO în planul asigurării securității flancului estic al Alianței și stabilității zonei. În context, a subliniat interesul major al României în ceea ce privește accederea țării noastre în programul Visa Waiver.

Senatorul Titus Corlățean a evidențiat și contribuția recentă a Parlamentului României la actualizarea cadrului legislativ intern în domeniu, menționând promovarea unei legi speciale, în anul 2018, care vizează combaterea antisemitismului și promulgarea, în acest an, în luna octombrie, a Legii privind înființarea Muzeului de Istorie a Evreilor și Holocaustului.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.