Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM sesizează Inspecția Judiciară ref. unele articole de presă publicate pe www.luju.ro și www.g4media.ro
30.10.2019 | JURIDICE.ro

Miercuri, 30 octombrie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a informat că la data de 22 octombrie 2019, președintele Consiliului Superior al Magistraturii a sesizat Inspecția Judiciară cu privire la articolele de presă publicate pe pagina web www.luju.ro la data de 21 octombrie 2019, în vederea efectuării de verificări, potrivit competențelor legale, sub aspectul riscului de a fi afectat independența și imparțialitatea judecătorilor Înaltei Curți de Casație şi Justiție față de aspectele expuse în cuprinsul acestora, potrivit unui comunicat.

De asemenea, la data de 21 octombrie 2019, președintele Consiliului Superior al Magistraturii a sesizat Inspecția Judiciară cu privire articolul de presă publicat pe pagina web www.g4media.ro la data de 18 octombrie 2019, în vederea efectuării de verificări, potrivit competențelor legale, sub aspectul riscului de a fi afectat independența și imparțialitatea judecătorilor Curții de Apel București care au pronunțat soluția ce a făcut obiectul articolului.

Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.