Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
Print Friendly, PDF & Email

Constantin Adi Gavrilă a fost distins cu bursa internațională Weinstein JAMS
31.10.2019 | JURIDICE.ro

Constantin Adi Gavrilă a fost distins cu bursa internațională Weinstein JAMS din anul 2019 pentru recunoașterea eforturilor și angajamentului său în domeniul medierii și al rezolvării alternative a disputelor (ADR).

Fondată în 1979, compania americană Judicial Mediation and Arbitration Services (JAMS) este credită a fi cel mai mare furnizor de ADR din lume. În 2008, Fundația JAMS a înființat Bursa Weinstein JAMS pentru a oferi oportunități persoanelor calificate din afara Statelor Unite să studieze medierea și practicile de soluționare a litigiilor din SUA.

Constantin Adi Gavrilă a petrecut două luni la Malibu, Los Angeles și San Francisco, unde a aflat mai multe despre procesele și practicile de soluționare a litigiilor pentru a proiecta și implementa un proiect care servește la avansarea soluționării litigiilor din România. De asemenea, în timpul petrecut în SUA, Adi a participat la programe academice de mediere pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor sale de mediere și pentru identifica factorii care au determinat prezența obligatorie a medierii în curiculele universitare din SUA. În același timp, a învățat cele mai bune practici ale furnizorilor privați de mediere pentru a promova cultura medierii în România.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.