Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Rusia. A fost adoptat proiectul privind Internetul Suveran


4 noiembrie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Vineri, 1 noiembrie 2019, în Rusia au intrat în vigoare noile reglementări cunoscute sub denumirea „runetul suveran”, potrivit juridicemoldova.md.

Scopul modificărilor este de a proteja utilizatorii internetului din Rusia împotriva amenințărilor externe. Astfel, s-a decis crearea unei rețele subsidiare pentru buna funcționare a internetului, care ar reduce riscurile derivate utilizării lui. Autorii proiectului consideră că strategia americană privind securitatea cibernetică prevede „posibilitatea utilizării spațiului cibernetic pentru operațiuni ofensive”.

Infrastructura care urmează a fi creată va asigura disponibilitatea site-urilor în caz de imposibilitate de conectare a operatorilor de telecomunicații din Rusia la serverele de internet străine. Bugetul alocat creării acestei infrastructuri este de 30 miliarde de ruble, circa 425 milioane de euro.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică