Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

Reglementări privind funcționarea Registrului național de franciză
06.11.2019 | JURIDICE.ro

În Monitorul Oficial nr. 892 din 5 noiembrie 2019, au fost publicate Normele metodologice de organizare și funcționare a Registrului național de franciză, din 4 noiembrie 2019.

Registrul național de franciză este constituit în format electronic și cuprinde următoarele informații:
– date privind notificările documentului de dezvăluire de informații cu privire la deschiderea de noi unități francizate
– detalii privind identitatea managementului francizei
– istoricul de litigii al francizorului/master francizatului și al conducerii acestuia
– suma inițială pe care trebuie să o investească francizatul
– obligațiile reciproce ale părților, copii ale rezultatului financiar al francizorului din ultimul an, deținerea informațiilor cu privire la unitatea-pilot, modificarea/actualizarea informațiilor sau radierea acestora.

Modificarea datelor înscrise în RNF se face în baza notificării francizorului/master francizatului sau a unor erori constatate în procesul de revizuire de către Asociația Română de Franciză.

Radierea francizorului/master francizatului din RNF se face în baza notificării ori din oficiu, de către Asociația Română de Franciză și în urma evaluării documentelor relevante privind neîndeplinirea calității de francizor.


:: A se vedea: Se înființează Registrul Național de Franciză


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.